Pop-up restaurant ved Geddal Strandenge

15-07-2016

Den 20. og 21. juli åbnes der en pop-up restaurant ved Geddal Strandenge på Vestsalling med udsigt over Limfjorden og et myldrende fugleliv.

undefined

Onsdag den 20. juli og torsdag den 21. juli holder en pop-up restaurant åbent ved Geddal Strandenge, der ligger ved Limfjorden på Sallings vestkyst.

En pop-up restaurant kan bestå af en køkkenvogn og et telt, der popper op nogle få dage i sommerlandet for at give turister en smag på, hvilken madkultur de kan opleve i det vestjyske og samtidig skabe omsætning og markedsføring af det lokale fødevareerhverv.

Ved Geddal Strandenge er det Tambohus Kro, der ligger på Thyholm, der står for pop-up restauranten. De to dage vil man byde på en menu tilberedt af lokale råvarer, fx kød fra Thyholm, grøntsager fra Jegindø og øl fra Geddal Gårdbryggeri.

Nær restauranten vil det være muligt at opleve den flotte udsigt over Limfjorden og observere de mange vade- og svømmefugle, der benytter Geddal Strandenge som ynglested eller spisekammer i træktiden.

I sommerens løb dukker der pop-up restauranter op flere steder i det vestjyske. Projektet er støttet af bl.a. Regional Madkultur Vestjylland og VIFU – Videncenter for Fødevareudvikling, der ligger i Holstebro.

Jeg ser et stort potentiale i, at man fremover samtænker lokale fødevarer, madkultur og naturoplevelser. Som chef for en lokal enhed under Miljø- og Fødevareministeriet, finder jeg det derfor oplagt, at vi støtter op om initiativet med pop-up restauranter, ved at en af disse placeres ved Geddal Strandenge, der ejes af Miljø- og Fødevareministeriet, siger skovrider Poul Ravnsbæk fra Naturstyrelsen Midtjylland .

Læs mere om projektet her:

Pop-up restauranter ved Vestkysten 

Regional Madkultur Vestjylland

Yderligere oplysninger om Geddal Strandenge:

Geddal Strandenge