Mountainbike spor i Kårup Skov

26-07-2016

I Kårup Skov finder du spor både for Dig der blot vil en tur i skoven og køre på et snørklet spor uden at der behøver at være heftige stigninger, for Dig der gerne vil have udfordringer, og endeligt et til Dig der gerne vil have det meget svært.

Ruterne er markeret med farvekoder, blå, rød og sort. Farverne vises på skilte hvor sporene deler sig, og hvor sporene krydser større veje og stier. 

Alle tre ruter en ensrettede - med uret - af sikkerhedshensyn.

Farvekoderne refererer til sværhedsgraden.

undefined

 

Starter du fra den største af p-pladserne ved Vindekilde Strandvej kører du først et par km på det blå spor. Her deler sporet sig. Drejer du til venstre får du 3 km sort spor med heftige stigninger og udfordringer. Kører du lige ud er det forsat det blå spor. Lidt længere henne returnerer det sorte spor.

Delingen af det blå spor gentager sig. Denne gang tilbydes du en sløjfe på 6 km klassificeret som rødt spor. 

undefined

Download kortet som pdf

Kårup Skov gæstes af mange mennesker både til fods og til hest. Vis hensyn.

På sporerne er flere steder opsat skilte der advarer dig mod krydsende trafik. Vis hensyn og hold tilbage.

Som det ses på kortet er der tre p-pladser. Den største ligger overfor hvor vejene Karbo Klint og Næsgårdsvej munder ud i Vindekilde Strandvej. Hvis du gerne vil have en adresse til din GPS kan "Knarbo Klint 1, 4540 Fårevejle" anvendes.

Kårup sporene er skabt af lokale MTB entusiaster, især fra Den Flade Ring og VHG Cykelsport i samarbejde med Naturstyrelsen.

Link:

Hans Christian Jessen

Skovfoged