Jagt- og Fiskedag

12-10-2016

Naturstyrelsen Thy afholder i samarbejde med bla. Danmarks Jægerforbund Jagt- og Fiskedag søndag d. 16 oktober ved Søholt, Vilsbøl Plantage

Bueskydning for de små.

Kom og mød glade og aktive jægere, lystfiskere, spejdere og andre foreninger, der alle står klar til at vise deres arbejde og passion med deres arbejde frem. Jagt- og Fiskedagen falder på den første søndag i efterårsferien og vil derfor være et oplagt udflugtsmål for hele familien.

Jagthornsblæs hilser jer velkommen på dagen, hvor der vil være jagthunde- og schweisshundeopvisning samt rig mulighed for at prøve kræfter med både lystfiskeri, lerdueskydning, geværskydning i skydesimulator og skydning med bue og pil. Desuden kan man se hvordan råvildt bliver flået og parteret, og der vil være smagsprøver af det lækre bålstegte råvildt og koldrøgede fisk. Spejderne fra Nors vil stå for bålhyggen, hvor der vil være mulighed for at få varmen og bage en pandekage over bål. Desuden kan de interessede få råd om hvad indsamlede svampe, bær og urter kan bruges til.  

I løbet af dagen vil der være en konkurrence, hvor der er en flot præmie på højkant. Tag hele familien under armen og kom til Jagt- og Fiskedag. Vi ses vi ved:

Nord for Vandet Sø ved Søholt, Vester Vandet nu på søndag d. 16. oktober 2016 kl. 10-15.

Kontakt

Tommy Hansen

Vildtkonsulent