Store Hundedag på Eghjorten og Nyruphus

26-10-2016

Tag hele familien og hunden med til en oplevelsesdag på Eghjorten søndag d. 30. oktober 2016 kl. 10-13, eller søndag d. 6. november kl 11- 14 på Nyruphus, hvor hunde er i fokus og få et interessant indblik i hundenes verden.

Kom helt tæt på, når politihunde skal løse en opgave og hør Dansk Politihundeforening fortælle om, hvordan man træner dem op til det. I har mulighed for at se en schweisshund spore sig ind på sit mål med erfarne schweisshundeførere.

Derudover er der et hold, der viser almindelig lydighedstræning. Der kommernosle dygtige jægere med deres hunde og fortæller om at arbejde med jagthunde, og hvordan de bruger dem.

Vi får besøg af Dansk Retriever Klub, der kommer og fortæller om, hvordan man vælger den rigtige hund til sin familie, og hvad man skal være opmærksom på som hundeejer. De vil også vise, hvordan man kan bruge skoven på en sjov måde.

Mød Brugshundeklubber, der fortæller om foreningslivet, og hvordan hunde og familier kan få mere ud af hinanden og få en sjovere hverdag med menneskets bedste ven.

Dansk Blindesamfund kommer med deres førerhunde, som er helt nødvendige i deres daglige liv.

Greyhounds fra Kallerupbanen kommer og fortæller hvordan hunde kan bruges til væddeløb.

Naturvejledere fra Naturstyrelsen Nordsjælland vil fortælle om regler for hunde i skoven, og om hvor I kan finde den nærmeste hundeskov i jeres lokalområde.

Alle er velkomne på Eghjorten, Jespervej 309, 3480 Fredensborg d. 30.10

Familie og Naturoplevelser Nyruphus, Kongevejen 270, 3060 Espergærded. 6.11