Natur uden alder er årets tema for Naturens Dag

01-09-2016

Naturskolerne i Sønderborg, Danmarks Naturfredningsforening og Naturstyrelsen Sønderjylland inviterer hele familien til en sjov og aktiv dag i Sønderskoven på Naturens Dag søndag d. 11. september.

undefined

På søndag den 11. september er der masser af muligheder for at opleve naturen. Her er det nemlig Naturens Dag og over hele landet er der naturaktiviteter for hele familien. I Sønderborg inviterer Naturskolerne i Sønderborg, Danmarks Naturfredningsforening og Naturstyrelsen Sønderjylland til Naturens Dag i Sønderskoven, hvor alle er velkomne til at opleve den nære natur, natur uden alder. Dagen starter kl. 10.30 ved Egetofte Naturskole, selve Naturens Dag bliver markeret med aktiviteter som kan opleves i og ved Staals Mose, Sønderskovens oase, blot 500 m fra Naturskolen.

Man kan give naturen en hjælpende hånd. I ført waders kan både børn og voksne være med til at vi fjerne dunhammere så området ikke gror til. De høstede Dunhammere kan bruges til rigtig meget, det kan opleves sammen med naturvejlederen som står for. ”Dunhammeren – fra delikatesse til praktisk redskab”. Med ketcher og net fanger vi smådyr både i vandet og på landjorden. Træer skal fældes og der kan bygges hemmelige huler. Der massevis af brombær som bare venter på at blive plukket, de smager herligt sammen med ny slynget honning på skovpandekager man kan bage over bål. Vi glæder os til dagen og håber rigtig mange vil benytte sig af muligheden for at få fælles oplevelser i naturen, husk praktisk påklædning, siger naturskoleleder Irmelin Müller.

Yderligere information om arrangementet i Sønderborg:
Egetofte Naturskole / Staals Mose kl. 10.30-13.30
Naturskoleleder Irmelin Müller, e-mail: IJM@NST. DK,  Tlf. : 74435775


Yderligere information om Naturens Dag:

Irmelin Müller

Naturskoleleder
Egetofte Naturskole, Sønderborg