Harrild Hede Dagen lørdag den 26. august

24-08-2017

Lørdag den 26. august er der masser af aktiviteter for hele familien ved Naturcenter Harrild Hede samt unikke muligheder for at opleve Harrild Hede samt Nørlund plantage. Blandt andet er der kl. 10:30 indvielse af et nyt stiprojekt med nye broer samt en rekonstruktion af den gamle akvædukt over Holtum Å.

Lørdag den 26. august er der masser af aktiviteter for hele familien ved Naturcenter Harrild Hede samt unikke muligheder for at opleve Harrild Hede og Nørlund Plantage.

Kl. 10:30 er der officiel indvielse af en ny natursti langs Holtum Å og forbi Åhuset. Projektet omfatter flere nye broer samt en rekonstruktion af den oprindelige akvædukt, der ledte vand over Holtum Å.

Fra kl. 10 til 16 er der en række aktiviteter for børn, unge og voksne. Naturstyrelsens naturvejledere og ansatte fra kommunen er på plads, mens en række frivillige har stande eller aktiviteter. Café Urfuglen er åben, du kan leje en MTB eller komme på traktortur med Hugormen ud over heden.

Lørdag og søndag er Harrild Hede og Nørlund Plantage desuden åben for kørsel i privatbiler, så du kan plukke tyttebær og nyde den blomstrende lynghede. Se mere her

Harrild Hede Dagen arrangeres i samarbejde mellem Naturstyrelsen, Ikast-Brande Kommune og Harrild Hedes Venner.

Naturcenter Harrild Hede ligger Fasterholtvej 36, 7330 Brande.