Tag familien med til Naturens Dag i Gribskov

29-08-2017

Naturstyrelsen Nordsjælland, Skovskolen og rigtig mange frivillige inviterer igen i år til en mangfoldighed af aktiviteter på Naturens Dag søndag den 10. september kl. 10 – 15.

Du kan du bl.a. dyste i mangfoldigheds-spurten, hvor du skal finde flest plante- og dy­rearter på ruten. Hør om store ørne, mink, bæver, fisk og fiskeri, eller nationalpark og verdensarv. Prøv at være jæger for en dag. Du kan også opleve, hvordan man fælder et træ, bruger en motorsav, trimmer træer oppe fra trækronerne eller om, hvordan det er at være elev eller studerende på Skovskolen. Du kan klatre højt til tops i træer og master eller lave din egen bue og skyde til måls. Du kan få en ridetur og udpege et livstræ og endnu mere.

Oplev mangfoldighed i naturen
Temaet for Naturens Dag er i år ”Mangfoldighed i naturen”. Den danske natur er mangfoldig på grund af det mylder af liv, som findes overalt, i form af dyr, planter, svampe, bakterier og alt levende. Det kaldes biodiversitet. Men der er også en mangfoldighed af muligheder for friluftsliv i naturen, hvad enten det er i skoven, ved havet eller i baghaven. Om det er stille eller med mere fart på. Så tag børnene i hånden, og kom ud på Naturens Dag og lad dig inspirere. Det sker på ved Skovskolen i Nødebo, Nødebovej 77A, 3480 Fredensborg.

Dagens program

www.naturensdag.dk kan du læse mere om Naturens Dag