Kadeaufamilien åbner familierestaurant ved Hammershus

22-12-2017

Det bliver familierestauranten BobbaBella, der skal servere maden i det nye Hammershus Besøgscenter, som åbner i marts 2018.

Naturstyrelsen har fundet den forpagter, som skal stå for restaurant og butik i det nye Hammershus Besøgscenter. Valget er faldet på familierestauranten BobbaBella, som er skabt af folkene bag blandt andet restaurant Kadeau og Nordlandet.

”Vi har fundet en forpagter, som kan skabe en god restaurant for hele familien. Det bliver mad til en fornuftig pris og af god kvalitet, og både butik og restaurant vil føre mange af de gode, bornholmske produkter. Dermed får de op mod 500.000 som besøger Hammershus hvert år et rigtig godt spisetilbud i det nye besøgscenter,” siger skovrider Søren Friese, Naturstyrelsen Bornholm.

Michelinrestauranten Kadeaus familiekoncept BobbaBella åbnede i Tivoli Food Hall tidligere i år med et sortiment af bl.a. shawarma, burgere og pommes frites. I den nye restaurant ved Hammershus udvides menukortet med blandt andet sandwiches og salater og bliver mere en restaurant end et take-awaytilbud.

”Bobbabella står for ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og til en billig pris målrettet hele familien. På Hammershus kan vi lade Bobbabella springe ud i fuld flor som restaurant, og udvide både menu og serveringsform, samtidigt med at vi betoner det unikke bornholmske dna, som Kadeaufamilien alle dage har været eksponent for,” siger Nicolai Nørregaard fra Restaurant Kadeau.

Den nye forpagter ønsker at holde åbent alle ugedage fra påske til efterårsferie. Kiosken vil have åbent i weekenderne resten af året, og i den periode vil man også kunne købe lidt at spise. Restaurant og kiosk åbner sammen med resten af besøgscenteret 22. marts 2018.

Læs mere om det nye Hammershus Besøgscenter