Holdbar Design Group i Hareskoven

16-06-2017

En gruppe designere har arbejdet på et nyt koncept i Hareskoven tæt ved Hareskoven Station.
Gruppen hedder ”Holdbar Design Group ”, og de arbejder efter et bæredygtigt fundament og bekymrer sig derfor både om miljøet og naturen.
Gruppen er nu klar med et flot nyt design og inviterer alle til indvielse lørdag den 17.6. kl. 14 ved Hareskoven Station

I dette projekt har designerne fået fondsmidler blandt andet fra Statens Kunstfond til at gennemføre et projekt med gran som gennemgående tema.

Der er derfor blevet fældet gran, som efterfølgende er blevet savet op, og brugt i konstruktionen af et mødested, samlingspunkt eller opholdsrum mellem andre grantræer på en lille bakke inde mellem træerne. Alt sammen er sket inde i skoven og mange har set træerne blive fældet og det mobile savværk i arbejde med at lave træstammerne til stolper og brædder.

Da savværket var færdig med opsavningen var det de mange designeres tur til at gribe værktøjet, og nu står det færdige samlingssted klar efter dages og nætters hårdt arbejde.

Holdbar Design Group inviterer derfor til indvielse lørdag d. 17. juni - fra kl. 14 i Store Hareskov, tæt ved Hareskov Station.

På åbnings-eventet kan du sanse, smage, lytte til og opleve GRAN på alle tænkelige måder.

Her kan du læse mere om designernes arbejde og programmet for den 17. juni

Og her kan du læse mere her om Holdbar Design Group 

Målet med projektet er, at skovens mange gæster vil finde stedet og bruge det som et nyt mødested, et samlingssted før eller efter en tur i skoven eller et sted, hvor man holder en lille pause med madpakke og måske en snak om, hvad man har oplevet.
Vi håber, du vil få glæde af stedet. 

Smukt og holdbart bliver det.