Borgermøde om Naturpark Amager

25-10-2017

Mandag den 27. november, Kl 17-20, Ørestad Gymnasium

Tilmelding til Kathrine på Obfuscated Email.dk

Naturpark Amager tager form. Til foråret begynder vi arbejdet med at skabe bedre adgang til det unikke naturområde midt i hovedstaden. Derfor inviterer vi nu til borgermøde for at få dit input til, hvilke aktiviteter vi skal skabe rammerne for med de kommende projekter, sådan at vi skaber en naturpark for alle. Med støtte fra Nordea-fonden og Friluftsrådet bliver der bl.a. fokus på at etablere nye hovedindgange og blå støttepunkter for aktiviteter på kysten og havet.

Vi håber at se dig!

undefined

Naturpark Amager er mere end 3500 hektar natur midt i hovedstaden. Naturparken omfatter størstedelen af Amager Fælled, Kalvebod Fælled, Kongelunden og Dragør Sydstrand og rummer masser af unikke naturoplevelser og muligheder for leg og fordybelse. Naturstyrelsen, Københavns Kommune, Tårnby Kommune, Dragør Kommune og By & Havn har etableret et partnerskab, der skal give mange flere glæde af det vidtstrakte naturområde.

Med støtte fra Nordea-fonden og Friluftsrådet er der bl.a. fokus på at etablere nye hovedindgange og blå støttepunkter for aktiviteter på kysten og havet. Det arbejde starter næste år med afholdelsen af en projektkonkurrence.