Jagt- og Fiskedag 2017

09-10-2017

Naturstyrelsen Thy afholder i samarbejde med bla. Danmarks Jægerforbund Jagt- og Fiskedag 2017 søndag d. 15 oktober ved Søholt, Vilsbøl Plantage

Demonstration af en schweisshund

Kom og mød glade og aktive jægere, lystfiskere og andre foreninger, der alle står klar til at vise deres arbejde og passion med deres arbejde frem. Jagt- og Fiskedagen falder på den første søndag i efterårsferien og vil derfor være et oplagt udflugtsmål for hele familien.

Jagthornsblæs hilser jer velkommen på dagen, hvor der vil være jagthunde- og schweisshundeopvisning samt rig mulighed for at prøve kræfter med både lystfiskeri, lerdueskydning, geværskydning i skydesimulator og skydning med bue og pil. Desuden kan man se hvordan et stykke vildt bliver flået og parteret, og der vil være smagsprøver af det lækkert bålstegt vildt og koldrøgede fisk. Dagen byder også på bålhygge, hvor der vil være mulighed for at få varmen og bage en pandekage, og de interessede kan få råd om hvad indsamlede svampe, bær og urter kan bruges til. I løbet af dagen vil der være en konkurrence, hvor der er en flot præmie på højkant.

Vi afholder denne dag, for at vise hvordan jagt og fiskeri foregår. Vi ser det som en måde at benytte de ressourcer naturen tilbyder os, og ønsker at vise, at det er ligeså naturligt at fange fisk og nedlægge vildt, som at samle svampe og plukke bær,

fortæller Vildtkonsulent ved Naturstyrelsen Thy Tommy Hansen og fortsætter:

Dagen skal vise, hvordan den danske natur kan bruges, og hvilke fantastiske oplevelser den kan give én. Naturen er et stort spisekammer, hvis blot man ved, hvor man skal lede. 

Tag hele familien under armen og kom til Jagt- og Fiskedag. Vi ses vi ved: Nord for Vandet Sø ved Søholt, Vester Vandet nu på søndag d. 15. oktober 2017 kl. 10-15.

Se plakat for arrangementet.

 

Kontakt

Tommy Hansen

Vildtkonsulent