Naturguiden 2018 web-udgaven er nu på gaden.

05-02-2018

Naturguiden 2018 er netop udkommet i web-udgave.

Naturguiden 2018 giver et overblik over guidede naturture i Himmerland og det sydlige Vendsyssel.

Den trykte folder vil være klar hos Naturstyrelsen Himmerland og de fire himmerlandske kommuner, bibliotekter og turistinformationer i løbet af de næste 14 dage, men du kan allerede her finde den elektroniske udgave. 

Som sædvanlig er de fleste ture gratis. Mange er børne- og familievenlige, og en del er egnede for dårligt gående. Se nærmere ved den enkelte tur. Alle har en kompetent og vidende turholder, som sikrer dig en god oplevelse. Turene gennemføres uanset vejr og vind, hvis det i øvrigt er forsvarligt.

Folderen har ikke alt med, og nye ture kan komme til. Tjek derfor den opdaterede kalender på www.naturguidenhimmerland.dk eller se www.udinaturen.dk med ture fra hele Danmark.

Folderen udgives af de fire kommuner i Himmerland, Naturstyrelsen samt Rold Skov Natur- og Kulturcenter, men mange andre har bidraget.

Guiden kan findes på bl.a. biblioteker og turistinformationer i Nordjylland, og en pdf-version kan hentes her. Folderen er med klikbart kort og med link til kortet på hver side, så den er meget let at bruge.

Naturguiden 2018