Godt samarbejde førte til ny trappe ved Arnager

31-07-2018

Med støtte fra Sydbank har Naturstyrelsen Bornholm og Arnager Borgerforening udskiftet en nedslidt trappe i Arnager bugt.

I vinters lykkedes det Naturstyrelsen at skaffe midler til at erstatte en ødelagt trappe i Arnager Bugt og omlægge et stykke af kyststien til et bedre forløb. Den anden trappe på Naturstyrelsens areal i bugten var også ved at være nedslidt af naturens kræfter, og trængte til at blive udskiftet. Arnager Borgerforening har formået at skaffe 12.500 kroner i støtte fra Sydbank til at medfinansiere udskiftningen af trappen, som er en del af Kyststien og ligger lige ved Naturstyrelsens shelterplads i bugten. Den nye trappe er nu blevet opført af Naturstyrelsens skovarbejdere og står klar til brug.

”Trappen er anlagt en smule længere vestpå end den gamle trappe, for her er den bedre beskyttet mod havet, og så den er blevet nemmere at finde fra shelterne. Jeg er rigtig glad for det gode samarbejde med de meget engagerede medlemmer af Arnager Borgerforening, som har hjulpet med at medfinansiere den nye trappe, som vi ellers ikke ville have haft mulighed for at prioritere foreløbig,” siger skovfoged Mejse Holm fra Naturstyrelsen Bornholm.

Formanden for Arnager Borgerforening, Arne Ipsen, er også glad for den nye trappe:

”Både borgere og turister i området sætter pris på, at det er både nemt og sikkert at komme til kysten. De høje skrænter nødvendiggør gode trapper, og vi er derfor taknemmelige for donationen fra Sydbank og for det gode samarbejde med Naturstyrelsen,” siger han.