Har du en god ide til Bornholms højeste punkt?

14-06-2018

Naturstyrelsen har gennem de seneste måneder været i dialog med flere mulige forpagtere af Rytterknægtskiosken, men det er ikke lykkedes at finde en forpagter til kiosken.

Derfor er den lille kioskbygning på Bornholms højeste punkt Rytterknægten stadig ikke åben. Naturstyrelsen har dog åbnet toiletterne i bygningen, så de kan benyttes, men en forpagter mangler der altså stadig, så som det ser ud nu er det ikke sandsynligt, at der kan købes slik og forfriskninger i år.

”Men kioskbygningen står der jo, og derfor vil det være synd, hvis den ikke bliver brugt. Så hvis der skulle være nogen, som har en spændende ide til, hvordan man kan drive forretning i bygningen, er vi meget interesserede i at høre fra dem,” siger skovrider Søren Friese fra Naturstyrelsen, som ejer kioskbygningen.

”Selv havde vi forestillet os, at man som forpagter i højere grad kunne henvende sig til mountainbikere, cyklister, vandrere, løbere og andre som benytter Rytterknægten i forbindelse med deres outdooraktiviteter, men det kan jo også være, at der er nogen som sidder med en meget bedre ide, de gerne vil realisere,” uddyber han.

Har du en forretningside du vil drøfte, kan du kontakte fuldmægtig Jill Grønberg Notlev, Naturstyrelsen Bornholm på tlf: 7254 3143 eller Obfuscated Email.

Jill Grønberg Notlev

Fuldmægtig
Bornholm