Bøgen er sprunget ud og det er Skovens dag d. 6. maj kl. 10 - 15 i Jægersborg Hegn

04-05-2018

undefined

Tag til Jægersborg Hegn ved Skodsborg Station med venner og familie og oplev skoven, som du måske ikke har prøvet det før. Naturstyrelsen og Rudersdal Kommune er initiativtager til dagens arrangement, hvor mange forskellige aktører stiller med gratis aktiviteter for både store og små. Se alt om tid og sted m.m. på Skovensdag.dk.

Det er nemt at komme dertil med tog og bus og der er stor skovparkering tæt på det hele. Tidspunktet er søndag d. 6. maj kl. 10 - 15.             

 

Ta’ med miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen på biodiversitetsrundvisning i Jægersborg Hegn  kl. 13.00 til 13.30 Her vil Naturstyrelsens kyndige naturvejleder Jes Aagaard vise rundt i biodiversitetsskov og fortælle om, hvordan skoven har udviklet sig. Starten på rundvisningen går fra Skodborg Station, hvor der er blandt andet bages snobrød over bål.

Måske er du mod på at prøve 1 times heftig crossfit med kyndig instruktør? Måske vil bare ud og nyde den lysegrønne bøgeskov og sidde ved et knitrende bål eller tage på guidet tur og høre om, hvorfor skoven er blevet UNESCO verdensarv? Måske vil du og dine børn høre eventyr om og gå på opdagelse i Bøllemosen eller ligefrem prøve at træklatre? Det er bare nogle af de aktiviteter, som du og dine venner eller familie kan deltage i på skovens dag i Jægersborg Hegn. 

undefined