Invitation: Kom med idéer til ny skov ved Skanderborg

28-11-2018

Anebjerg Skov skal udvides mod øst.
Har du ideer om hvad der skal ske så kom med på tur

 Naturstyrelsen Søhøjlandet er i fuld gang med at etablere nye skovområder mellem Stilling og Skanderborg. Anebjerg Skov skal udvides med ca. 30 hektar i området imellem Virringvej og Fruering. 

Derfor inviterer vi alle interesserede på ”skovtur” og håber på at få nogle gode lokale input og idéer til, hvad der skal ske i de nye områder. 

Anebjerg Skov bliver plantet i et samarbejde mellem Naturstyrelsen, Skanderborg kommune og Skanderborg Forsyningsvirksomhed. 

Formålet er flersidigt. Skoven skal sikre rent drikkevand, den skal skabe mulighed for friluftsliv, og den skal forbedre naturen i området. 

”Når vi anlægger ny skov, er der mange hensyn at tage. Ofte  er der lokale forhold, vi ikke har fuldt kendskab til, men som det vil være en kæmpe fordel at få med allerede i planlægningen. Derfor inviterer vi nu alle interesserede med på en skovvandring, hvor ideer og tanker kan udveksles”, siger skovfoged Christian Qvortrup. 

 

Derfor: Kom med på skovvandring i området, hvor alle interesserede kan høre om vores planer og komme med idéer til brug af den nye skov.   

 

Turen ledes af skovfoged Christian Qvortrup og skovfoged Thorbjørn Nørgaard. 

Man mødes på P-pladsen ved Vestermøllevej, lige overfor Skårup Kirkvej 

Søndag den 9. december kl. 13.00. Turen varer ca. 2 timer.

Sørg for lunt tøj, skoven er der ikke endnu til at give læ.