Naturens Dag 2019 på Skovskolen – Mærk naturen

14-08-2019

Søndag d. 8. september kl. 10 - 15 holder vi traditionen tro Naturens Dag. Årets tema er ’mærk naturen’, og på Skovskolen i Nødebo kan du mærke på planter, lindebast, lave insekthoteller og meget mere.

Mærk dine ømme fødder, når du vandrer på de lange pilgrimsruter. Mærk historiens vingesus, når du hører om den gamle parforcehistorie; eller mærk forskellen på bladene fra skovens træer. Lad næsen og smagsløgene komme på arbejde og mærk hvordan det føles, når du hjælper bier og andre insekter med overvintringsmuligheder. 

Mærk også de store rovfugles vingesus og suset i din mave, når du klatrer højt til tops i klatremasten. Og mærk lindebastens fibre mellem dine fingre. Bliv klogere på hvordan du vil mærke at skoven bliver urørt, og at Nordsjælland har fået sin egen nationalpark?

”Prøv det – vi garanterer masser af lærerige og sjove oplevelser.” Siger Bent Sten Jensen fra Skovskolen, der sammen med Naturstyrelsen Nordsjælland, er en af de ansvarlige for arrangementet i år, sammen med masser af frivillige. Han tilføjer: ” Tag din egen madkurv med eller køb mad og drikkevarer fra Skovskolens Spisehus. Vi åbner kl. 10 og glæder os til at se jer til Naturens Dag 2019.”

Program for dagen

Plakat

Naturens Dag 2019 i Nordsjælland
Skovskolen, Nødebovej 77A
3480 Fredensborg

 Naturens Dag 2018_Bushcraft