De faste orienteringsposter i Vilsbøl Plantage er blevet opgraderet

07-01-2019

Nordvest Orienteringsklub og Naturstyrelsen Thy har i samarbejde opgraderet Findvej-projektet i Vilsbøl Plantage

Startpælen ved Nors Sø, Vilsbøl Plantage

Nordvest Orienteringsklub og Naturstyrelsen Thy har siden i sommers arbejdet på at forbedre og udvide Findvej-Projektet i Vilsbøl Plantage. Der er bl.a. opsat 10 nye faste o-løbsposter, således at der nu er 40 faste o-løbsposter i alt. På projektets hjemmeside kan man finde orienteringskort og ruteforslag i forskellige sværhedsgrader og i forskellige længder, således at der noget til alle der gerne vil prøve kræfter med orienteringsløb.

Med de nye poster er det muligt at lave bedre ruteforløb end hidtil. Desuden er flere af pælene placeret så der nu også kan laves ruter i kategorien svær,

fortæller medlem af Nordvest Orienteringsklub Hermann Peter Jensen og tilføjer:

Som en del af opgraderingen har vi også opdateret orienteringskortene med de faste poster, og udarbejdet en orienteringsquiz med 12 spørgsmål på hver sin faste orienteringspost.

Der er startpæle ved henholdsvis p-pladsen ved skovlegepladsen på Klitmøllervej og ved toiletbygningen ved badepladsen ved Nors Sø. I folderkassen på startpælene ligger der foldere om Findvej-Projektet. På folderens bagside er der et orienteringskort over Vilsbøl plantage, hvor de faste poster er angivet. På startpælene kan man via en QR kode komme frem til projektets hjemmeside. Her ligger orienteringskort med ruteforslag i forskellige sværhedsgrader og længde, samt orienteringsquizzen.

Vi håber at rigtigt mange nu får lyst til at prøve kræfter med orienteringsløb i Vilsbøl Plantage. Det er en aktivitet hvor de fleste kan deltage. Både motionister, børnefamilier og skoleklasser kan have glæde af Findvej projektet i Vilsbøl Plantage,

fortæller forstfuldmægtig Morten Brown Stummann fra Naturstyrelsen Thy.

Findvej-Projektet i Vilsbøl er et partnerskab mellem Nordvest Orienteringsklub og Naturstyrelsen Thy, støttet økonomisk af Nordea Fonden, Friluftsrådet, Dansk Orienteringsforbund og Nationalpark Thy.

 

 

 

 

 

Kontakt

Morten Brown Stummann

Forstfuldmægtig