Kom og vær med til det store plantearrangement

28-03-2019

Børn fra Brovst planter de første træer og buske til de nye statsskove ”Bøgebakker” og ”Bratskov” onsdag den 3. april 2019 kl. 9:30

Arkivbillede fra 2016 da 150 børn fra Hannæs-Østerild Skole og Børnehave hjalp til med at rejse ny erstatningsskov ved Tømmerby

Det store samarbejdsprojekt mellem Vandforsyningen for Brovst og Omegn, Jammerbugt Kommune og Naturstyrelsen om etablering af 54 hektar ny skov realiseres i de kommende uger.

Tilplantningen markeres med et stort plantearrangement onsdag den 3. april kl. 9:30. Mødested er for enden af Schibstedsvej, Brovst, og alle er velkomne. Her vil børn fra områdets institutioner og skoler plante de første træer og buske. Der vil være tændt bål, og som tak for indsatsen er der pølser og vanddunke fra Vandsyningen.

Naturstyrelsens medarbejdere vil herefter tage over med plantemaskiner, så hele området forhåbentlig kan være tilplantet sidst på foråret. Den nye skov vil blive omkranset af blomstrende skovbryn og få åbne naturarealer med søer og overdrev inde i skoven.

Kontakt

Ditte Svendsen

Skovrider