Afslutning af LIFE Lille Vildmose

15-11-2019

Med kage og et lille glas blev der sat punktum for LIFE projektet i Lille Vildmose.

Flotte kager præget med logo og billeder fra Lille Vildmose

Life-projektet var vært for et arrangement på Vildmosecentret for alle de, der gennem de seneste 8 år har bidraget til projektet. Samlingspunktet var afslutningen af LIFE projektet i Lille Vildmose.

Udstyret med et lille glas og flotte kager med logo blev de fremmødte præsenteret for de mange aktiviteter, som LIFE projektet har lagt navn til i Lille Vildmose gennem de 8 år projektet har varet. Aalborg Kommune gav et indblik i, hvilke planer der er lagt for Lille Vildmose på den anden side af LIFE projektet og inviterede samtidig de fremmødte til at deltage i en brugergruppe for Lille Vildmose. Aage V. Jensen Naturfond fortalte om deres aktiviteter i Mellemområdet såvel som i Høstemark og Tofte skove. Arrangementet blev rundet af med en flot film med optagelser og billeder af de mange aktiviteter i LIFE projektet. Filmen vil blive tilgængelig på projektets hjemmeside www.lifelillevildmose.dk.

De sidste anlægsaktiviteter i projektet er nu afsluttet. Tilbage står de afsluttende afrapporteringer og at få lagt publikationer og film ud på hjemmesiden.