Rejsen til Europas Verdensarv

27-09-2019

D. 27. september åbnes dørene til fotoudstillingen Rejsen til Europas Verdensarv på Skodsborg Station. Parforcejagtlandskabet i Nordsjælland er som eneste danske verdensarvslokalitet blevet udvalgt til UNESCO og National Geographic’s store satsning WORLD HERITAGE JOURNEY’S EUROPE.

Der sættes i 2019 fokus på 34 unikke verdensarvssteder i Europa gennem flere tiltag, som eksempelvis denne fotoudstilling.

Fotodstillingen har titlen ”Rejsen til Europas Verdensarv”  og kan opleves på den smukke gamle Skodsborg Station.

I fornemt selskab med slotsparken ved Versailles og Olympen i Grækenland leder udstillingen publikum på en rejse rundt til en række unikke verdensarvssteder i Europa og dybt ind i den europæiske historie. En rejse der også har til hensigt at øge bevidstheden om bæredygtig turisme.

I tilknytning til udstillingen bliver der arrangeret foredrag, guidede ture, oplevelser for børn og børnefamilier samt en fotokonkurrence, hvor præmien er en første-klasses rejse med DSB til Berlin for at opleve mere verdensarv.

Udstillingen kan opleves frem til d. 3. november i weekenderne fredag til søndag og i hele efterårsferien fra kl. 10 til 16. Det er oplagt at kombinere besøget med en tur i Jægersborg Hegn, hvor den nyåbnede skovlegeplads Kronhjorten også er et tilbud.

Læs mere her: https://www.visitnordsjaelland.dk/rejsen-til-europas-verdensarv-fotoudstillingen-world-heritage-journeys-europe-

Find en guide til skoven på Naturstyrelsen.dk.