Ny forpagter af Hammershus Besøgscenter

22-04-2020

Besøgscenteret ved Hammershus får nyt forpagterpar. Det bliver Mie og Klaus Juhl, der skal servicere de mange besøgende på Hammershus, udstillingen samt cafe og kiosk Brohuset.

Mie og Klaus Juhl er erfarne kræfter, der sidste år solgte Hotel Abildgaard og Hotel Friheden i Allinge. De overtager den nuværende forpagtningsaftale gennem konkursboets kurator.

”Vi havde ikke helt alderen til at gå på pension endnu, så vi var på udkig efter et eventyr endnu i vores erhvervskarriere. Timingen er naturligvis ikke helt perfekt, med disse Coronatider, men det var nu at muligheden bød sig, derfor har vi budt ind på denne spændende opgave. Vi er allerede i gang med at samle et super personaleteam, der er motiverede, begejstrede og glæder sig til at alle bornholmere og turister kommer forbi og nyder dette fantastiske sted,” fortæller forpagterparret.

Så snart myndighedernes restriktioner tillader det, vil besøgscenteret åbne igen. Cafeen vil få et fast sortiment af smørrebrød, sandwich, specialiteter og kager, mens kiosken vil byde på souvenirs og relevant litteratur samt slik, is og drikkevarer.

”Jeg er meget glad for, at vi så hurtigt har fået en ny forpagter på banen. Mie og Klaus virker meget professionelle og brænder for opgaven, og det giver mig ro i maven i forhold til besøgscenterets fremtidige drift. Jeg glæder mig til samarbejdet og til at besøgscenteret forhåbentlig snart igen kan begynde at slå dørene op for bornholmere og turister,” siger skovrider Søren Friese fra Naturstyrelsen Bornholm.

Søren Friese

Skovrider
Bornholm