Naturcenter Amager genåbner Grundlovsdag

03-06-2020

Efter knap tre måneders nedlukning, åbner Naturcenter Amager igen. Fra Grundlovsdag, fredag 5. juni kan besøgende igen få tips og vejledning til deres besøg i naturparken, samtidig med at de faste weekendaktiviteter genopstår.

Det fortæller naturcenterleder Jes Aagaard.

- Vi glæder os enormt til at byde alle vores gæster velkommen indenfor i naturcentret, siger naturvejlederen, der allerede er begyndt at forberede de kommende aktiviteter.

Her vil der naturligvis fortsat være fokus på at aktiviteterne foregår med afstand og i mindre grupper, så alle sundhedsmyndighedernes anbefalinger er opfyldt.
Allerførste aktivitet tager sit udgangspunkt i naturparkens myldrende flora, som kan omdannes til fine blomsterkort, der burde kunne skabe lidt glæde blandt isolerede bedsteforældre. Man kan selvfølgelig også leje en cykel og komme ud i den vilde del af Naturpark Amager.

Som altid er alle velkomne til at deltage, det er gratis og kommende aktiviteter vil løbende blive udmeldt på naturcentrets hjemmeside og sociale medier.

Roser naturparkens mange gæster

Siden Mette Frederiksen i marts lukkede landet ned, er besøgstallet i naturparken vokset markant. Alene gennem den solrige april trådte dobbelt så mange gæster ind ad portene end normalt, fortæller Jes Aagaard.

Han glæder sig både over de mange nye gæster og deres opmærksomhed på hinanden og naturen.

- Vi har gennem perioden oplevet hvordan de mange besøgende har opdaget helt nye hjørner af naturparken, for at overholde kravene om afstand, forklarer han.

- Samtidig er det ganske bemærkelsesværdigt hvor gode vores gæster har været til at holde naturen ren og tage deres affald med hjem igen, siger Jes Aagaard.

Frem mod skolernes sommerferie, er åbningstidspunkterne de samme, som inden nedukningen.

Tirsdage til torsdage: 9 - 15
Fredage 9 - 14
Weekender og helligdage: 10 - 16
Mandag lukket

(Fra 27. juni til 9. august er der åbent alle dage 10 - 16)

Læs mere om Naturcenter Amager