Adventsarrangement i Bidstrup og Boserup Skov

19-11-2020

Traditionen tro arrangerer Naturstyrelsen, i samarbejde med Nationalpark Skjoldungernes Land, adventsarrangement i Bidstrup Skovene og Boserup Skov. I år er det ikke en bestemt dag, men i perioden fra den 19. til den 29. november.

I år bliver arrangementet en lidt anderledes oplevelse. Corona har sat en stopper for, at vi mødes og julehygger som vi plejer. I år er arrangementet mere selvkørende. Vi har lavet en rute som vil tage jer igennem skoven. Her kan I indsamle gran, kogler, bær, mos, bark og andet I finder i skovbunden, til at lave året adventsdekoration, kalenderlys eller noget helt tredje kreativt. Vi har til anledningen, fældet normannsgran og flere nobilisgraner som der må klippes af. Hvis I har husket grensaks og bindetråd, er I velkomne til at finde et godt sted i skoven og binde jeres krans. Eller man kan tage sin gevinst med hjem og binde den der.

Husk der skal være nok til alle, indsaml ikke mere end hvad der kan være i en bærepose. Der må kun klippes grene af de fældede træer.

Vi opfordrer til, at I holder god afstand til hinanden.

Så tag familien i hånden og kom ud og oplev skoven i sin smukke efterårsdragt.

Husk kakaoen og det gode julehumør.

 

Mødesteder:

Bidstrup Skovene, P-plads på Skovvej, Hvalsø

Boserup Skov, 1. plads fra Roskilde

 

 Se mere om "Jul i naturen" og find inspiration til julepynt.