Nu er det mindre mudret at besøge Stærke Storm

27-11-2020

Naturstyrelsen har for nyligt renoveret skovstierne i Vesterskoven ved Arnakken, som fører op til trolden Stærke Storm. Det gør kæmpe attraktionen lettere tilgængelig for skovens gæster i de våde vintermåneder.

Nu får borgere og besøgende i Silkeborg Kommune lettere adgang til kæmpetrolden Stærke Storm i Vesterskoven ved Arnakken. Stærke Storm har i flere måneder været et populært udflugtsmål i Silkeborg-området. Den store menneskestrøm kombineret med det våde efterårsvejr betyder, at området omkring Storm har været en mudret oplevelse. Naturstyrelsen har derfor for nyligt udbedret skovstierne og området omkring trolden med et godt lag stabilgrus, så de mange besøgende får en god, og mindre smattet, oplevelse i skoven.

Populær seværdighed

Opførelsen af Stærke Storm er blevet til i tæt samarbejde mellem Silkeborg Kommune, Naturstyrelsen og kunstneren bag figuren, Thomas Dambo. Trolden af genbrugstræ blev bygget i sommers med hjælp fra en gruppe frivillige. Stærke Storm har siden opførslen været et meget populært udflugtsmål for både store og små.

-          Trolden er et kæmpe trækplaster, som giver en sjov og anderledes oplevelse i skoven og motiverer flere til at komme ud og nyde vores skønne natur. Vi er glade for de mange besøgende i skoven, som er kommet til, efter projektet er blevet realiseret i samarbejde med Silkeborg Kommune, siger skovrider Søren Hald fra Naturstyrelsen

Tag på troldejagt

Stærke Storm gemmer sig et hemmeligt sted i skoven, men du kan prøve at finde ham via Trollmap.com. Når du besøger Storm, kan du ved samme lejlighed nyde naturen og den imponerende udsigt over Funder Ådal. Du hjælper os med at passe på den omgivende natur, og sikre alle en god oplevelse, hvis du benytter den befæstede hovedsti, som fører til og fra trolden.