Tur om urørt skov I Teglstrup Hegn

20-05-2021

Kom med på tur og hør om planerne for Teglstrup Hegn, når skoven lægges urørt

Urørt skov

Naturstyrelsen Nordsjælland indbyder til ekskursion i Teglstrup Hegn. Turen vil foregå i den sydelige ende af Teglstrup Hegn, som blev foreslået udlagt som urørt skov i Finansloven 2020.

På turen vil Naturstyrelsen fortælle om de ændringer, der vil ske, når skoven overgår til urørt skov. Formålet med ekskursionen er at informere om, hvordan skoven forvaltes i overgangsperioden, indtil den overgår til urørt skov i senest 2026 og på lang sigt. Men målet er også, at høre dine synspunkter og diskutere fremtidens skove. I løbet af sommeren 2021 skal der laves en forvaltningsplan for hele Teglstrup Hegn (den nordlige del blev besluttet lagt urørt i 2018), som detaljeret beskriver, hvad der skal ske fremover.

Det relativt lange tidsperspektiv og de mange retningslinjer kan gøre det svært at overskue, hvad der skal ske, og hvad det kommer til at betyde for den enkelte skov. Det er vores håb, at ekskursionen kan være med til at gøre det lidt mere klart, og vi får synpunkter og relevante oplysninger med hjem til det fortsatte arbejde med forvaltningsplanen.

Så vi håber, at du vil møde op, og give dit besyv med.

Tirsdag d. 15. juni 2021 kl. 17-19: Teglstrup Hegn (syd-enden). Mødested: Esrumvej, første p-plads på højre hånd, når man kører fra Helsingør mod Helsinge. Nærmeste adresse er Esrumvej 221, 3000 Helsingør.  Bemærk at mødestedet er ca. 200 meter vest for denne adresse.

 Kort med mødested

Rød prik: Mødested ved P-plads