VORES NATUR – Find foråret i skovene ved Fussingø

25-03-2021

Naturstyrelsen Kronjylland inviterer alle, der kan lide frisk luft og anderledes oplevelser på påsketur i Indskovene ved Fussingø den 27. marts kl. 10-16
Vi håber på lysegrønne blade, blafrende sommerfugle og fuglekvidder!

Skyd påskeferien i gang med en tur i naturen på jagt efter de første forårstegn og løs sjove opgaver undervejs. Vi står klar med forårs-bingoplader, med de arter, som dukker frem i det tidlige forår. Så kan du og din familie konkurrerer om, hvem der først får pladen fuld.

Blomstrende anemoner i skovbunden ved Fussingø.

Forårsbingo startes ved Fussingø ved den store p-plads:

Fussingø, Vasevej 7, 8920 Randers NV 

Vi står klar i tidsrummet kl 10.00-16.00 og du bestemmer selv, hvornår og hvor længe du vil være med inden for tidsrummet. Naturbingo foregår på egen hånd - alene eller sammen med egen familie eller venner. Du møder op ved Fussingø, hvor bingopladerne kan fås i printet form fra de opstillede kasser.

Fussingø gods i forårssol!

Find Foråret er et samarbejde med Statens Naturhistoriske Museum, der står i spidsen for projektet "Danmark udforsker". Her kan alle hjælpe forskerne på Københavns Universitet med at blive klogere på naturen ved at lytte, se, spejde, smage, dufte, føle og udforske sig vej igennem den.

Find Foråret er en kampagne under partnerskabet Vores Natur

HUSK at holde afstand, også når du er udendørs. Statens skove og naturområder er åbne i hele Danmark døgnet rundt, men det er som altid vigtigt, at du følger myndighedernes krav og anvisninger til, hvordan du beskytter dig selv og andre imod coronasmitte.

 

Vandretursfolderen for Fussingø.

Naturguide for Fussingø.