Find foråret på Harrild Hede

19-03-2021

Knopper på grenene og summende bier og lærkesang på heden. Skyd påskeferien i gang med en tur i naturen på jagt efter de første forårstegn på Harrild Hede.

Kom ud og spil forårs-bingo på Harrild Hede den første lørdag i skolernes påskeferie. Naturstyrelsen har samlet ti forårstegn på en bingoplade, og med den i hånden kan du gå på opdagelse i foråret og konkurrere med familien om, hvem der først får pladen fuld. Lyt efter om lærken er kommet, find en blomstrende hasselbusk eller se om der er liv i myretuen.

På grund af corona-situationen foregår jagten efter forårstegn helt på egen hånd. Heldigvis er der god plads til alle på Harrild Hede, men husk at holde afstand, også når du er udendørs.

Find foråret er en kampagne under partnerskabet Vores Natur og et samarbejde med Statens Naturhistoriske Museum, der står i spidsen for projektet Danmark udforsker. Her kan alle hjælpe forskerne på Københavns Universitet med at blive klogere på naturen.

Tid og sted

Arrangementet på Harrild Hede finder sted lørdag d. 27. marts kl. 10-15.

Bingo-plader kan afhentes ved Naturcenter Harrild Hede, Fasterholtvej 36 og på parkeringspladsen ved Naturlegepladsen/Åhuset, Fasterholtvej 31.

Bingo-pladerne kan også findes på ww.nst.dk  

Kontaktperson: Karen Højfeldt Rasmussen, Obfuscated Email, mobil: 25269566