VORES NATUR – Find Foråret i Klosterheden

24-03-2021

Naturstyrelsen Vestjylland, Kræftens Bekæmpelse, Lemvig og Statens Naturhistoriske Museum inviterer alle, der kan lide frisk luft og anderledes oplevelser på påsketur i Klosterheden for at finde foråret den 27. marts kl. 10-15

Lysegrønne blade, blafrende sommerfugle og fuglekvidder. Skyd påskeferien i gang med en tur i naturen på jagt efter de første forårstegn og løs sjove opgaver undervejs. Vi står klar med forårs-bingoplader, med de arter, som dukker frem i det tidlige forår. Så kan du og din familie konkurrerer om, hvem der først får pladen fuld. Samtidig, kan I sammen løse sjove opgaver på ruterne på vores påskeløb, arrangeret af Kræftens Bekæmpelse.

Forårsbingo og opgaveløb startes fra 3 forskellige lokaliteter:

Klosterhedens LAVU, Gl. Landevej 47, 7620 Lemvig

Møllesøen, Gl. Landevej 35, 7620 Lemvig

Staldhøjevej v. P-pladsen (skovlegepladsen) Ringkøbingvej - ca. 500 meter nord for Vilhelmsborg Kro

 

Vi står klar i tidsrummet kl 10.00-15.00 og du bestemmer selv, hvornår og hvor længe du vil være med inden for tidsrummet. Naturbingo og påskeløb foregår på egen hånd - alene eller sammen med egen familie eller venner. Du møder op på en af de anviste mødesteder, hvor bingopladerne kan fås i printet form fra de opstillede kasser eller elektronisk via QR kode og opgaverne til påskeløb udleveres.

Find Foråret er et samarbejde med Statens Naturhistoriske Museum, der står i spidsen for projektet "Danmark udforsker". Her kan alle hjælpe forskerne på Københavns Universitet med at blive klogere på naturen ved at lytte, se, spejde, smage, dufte, føle og udforske sig vej igennem den.

Find Foråret er en kampagne under partnerskabet Vores Natur

HUSK at holde afstand, også når du er udendørs. Statens skove og naturområder er åbne i hele Danmark døgnet rundt, men det er som altid vigtigt, at du følger myndighedernes krav og anvisninger til, hvordan du beskytter dig selv og andre imod coronasmitte.