Kom til åbent kontor i Naturnationalpark Nørlund Plantage og Harrild Hede 16. august 2022

15-08-2022

På Naturcenter Harrild Hede kan du den 16. august kl 12.00-17.00 komme forbi og få en snak med projektleder Malene Qvistgaard som er klar til, at tage imod gode ideer og forslag fra borgerne, så det kan tages i betragtning i arbejdet med projektplanerne for Naturnationalpark Nørlund Plantage og Harrild Hede.

Harrild hede og Nørlund plantage

Det er højsommer, lyngen blomstrer, tyttebær og revling modnes og der dufter af varme urter på heden. Sommerfuglene danser i varmen og du kan være heldig at møde smukke arter med poetiske navne som violetrandet ildfugl, dukatsommerfugl eller okkergul pletvinge.

Udarbejdelsen af projektplanerne for Naturnationalparkerne er i fuld gang, og Naturstyrelsen sætter stor pris på alle input i arbejdet med etableringen. Det er rigtig vigtigt for os at kende til de lokale interesser og bekymringer og også få gode ideer og forslag fra borgerne, så alt dette kan tages i betragtning, når vi skal udarbejde de konkrete projektplaner for naturnationalparkerne.

Kom med dine ideer

Naturcenter Harrild Hede lægger derfor 16. august kl 12-17 lokaler til, at alle kan komme forbi og få en snak med projektleder Malene Qvistgaard om stort og småt vedrørende processen og planerne for Naturnationalpark Nørlund Plantage og Harrild Hede.

Der er med andre ord al mulig grund til at tage en tur på heden på tirsdag.

Praktisk info:

Åbent kontor i Naturnationalpark Nørlund Plantage og Harrild Hede 16. August kl 12.00 til 17.00.

Adresse: Naturcenter Harrild Hede, Fasterholtvej 36, 7330 Brande

Parkering foran naturcentret. Toiletfaciliteter findes på naturcentret.

 

Naturprojekter

Vådområde-, skovrejsnings- og andre naturprojekter. Naturstyrelsens naturprojekter værner om Danmarks natur.

Se alle naturprojekter her

Abonnér på nyheder

Få Naturstyrelsens nyheder i din indbakke. Du kan naturligvis til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.