Oplev natten i Vestjylland

26-08-2022

På lørdag d. 27. august kan du få en oplevelse ud over det sædvanelige. Hele Danmark inviteres ud i naturen efter mørkets frembrud som del af den landsdækkende begivenhed Nat i Naturen.

Nat i Naturen. Foto: Adam Grønne

Vores fælles natur indeholder mange både små og store eventyr. Om natten har du mulighed for helt andre oplevelser såsom en stille tur i mørket, at lytte til naturens lyde og træne dit nattesyn efter mørkets frembrud, eller at opleve at falde i søvn og vågne under åben himmel.

Læs mere om Nat i Naturen her.

Oplev en nat i naturen

I Vestjylland har vi mange områder, som med fordel kan opleves efter mørkets frembrud.

Tag eksempelvis din familie med på en overnatning i fugletårnet på Jagtvej i Klosterheden. Fugletårnet indeholder nemlig også overnatningsmuligheder. Her kan du midt i skoven være heldig at høre krondyrene, som så småt er begyndt at brøle, natuglen der tuder, eller måske høre plasket fra en bæver i søen.

Du kan også tage til fugletårnet i Gørding, som man også kan overnatte i. Her er mulighederne bl.a. at opleve andefuglene der kalder, solen gå ned over fjorden og efterfølgende nyde synet af stjernerne på himlen.

udinaturen.dk kan du finde mange andre overnatningsmuligheder. Her er både områder udlagt til fri teltning, shelterpladser, teltpladser og meget mere.

Instagram

Del gerne dine oplevelser på instagram under hashtagget #natinaturen – på den måde deltager du også automatisk i en fotokonkurrence.