Nytårsturen i Haderslev Dyrehave er tilbage d. 1/1 2023 kl.13.30

20-12-2022

Giv dig selv en god start på det nye år, med socialt samvær og motion. Haderslev Dyrehave danner igen ramme for nytårsturen.

Det er med stor glæde, at vi endelig igen kan invitere til Nytårstur. Efter et par års tvunget pause på grund af corona, kan vi nu samles omkring den traditionsrige nytårstur. Konceptet for nytårsturen er stadig det sammen, nemlig mulighed for gratis motion, frisk luft og naturoplevelser i godt selskab. Nytårsturen har eksisteret i omkring 30 år (kun afbrudt af Covid-19), og er blevet en fast tradition for mange, hvor flere og flere er kommer. Der er en dejlig afslappet atmosfære og god stemning undervejs rundt på begge ruter.

 

Der vil være mulighed for at vælge enten en kort rute med små historier og fortællinger om skov og natur undervejs, eller en lang rute hvor det mere er bevægelsen der er i fokus samt det sociale samvær med dem man følges med i de skønne omgivelser.

 

Nytårsturen arrangeres af Naturstyrelsen Sønderjylland, i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening Haderslev og Haderslev i Bevægelse.

Turen starter ved soluret i gårdspladsen på Nørskovgård ved Haderslev Dyrehave, hvor vi ønsker hinanden godt nytår, og der vil blive budt velkommen på vegne af de 3 samarbejdende parter omkring nytårsturen.

 

Der vil være mulighed for at vælge imellem 2 ruter:

  • Den traditionelle rute i Dyrehaven på ca. 2,2 km, med fortællinger undervejs af Preben Ravn fra Danmarks Naturfredningsforening Haderslev.
  • En lidt længere rute i Dyrehaven og rundt om Hindemade på ca. 6,5 km. ifølge med Naturvejleder Jens-Jakob Fristed Sørensen fra Naturstyrelsen Sønderjylland.

 

Mødested: Haderslev Dyrehave, Nørskovgårdvej 24, 6100 Haderslev.

Medbring: Fornuftigt fodtøj, kaffe/the og evt. rester af julebag, som kan nydes i ”Det Grønne Forsamlingshus” efter turen.

 

Spørgsmål til turen rettes til: Naturvejleder Jens-Jakob Fristed Sørensen, Naturstyrelsen Sønderjylland.

Mobil: 20983584

E-mail: Obfuscated Email

 

Vel mødt til en god, hyggelig, og sund start på 2023