Start nytåret med en gåtur ved Harrild Hede

27-12-2022

Traditionen tro inviterer Danmarks Naturfredningsforening, Harrild Hedes Venner og Naturstyrelsen alle på en frisk vandretur på Harrild Hede som noget af det første i det nye år. Den 8. Januar 2023 er der guidede ture med udgangspunkt fra Naturcenter Harrild Hede.

Nytårsturen på Harrild Hede er en dejlig tradition og en god start på det nye år

OBS: Der er opsat pop-up ruter som vil være markeret i tærrenet indtil marts. Find kort og beskrivelser i dette link: Harrild hede pop-up ture 2023

Danmarks Naturfredningsforening, Harrild Hedes Venner og Naturstyrelsen inviterer alle til at gå nytåret i møde med en frisk vandretur på Harrild Hede og Nørlund Plantage. Du kan roligt tage familien med på tur, da der vil være ruter, der passer til de fleste.

Ruter for enhver smag

Alle er velkomne til at følge en, eller flere, af de afmærkede ruter, som går igennem det smukke hedelandskab og plantage.

Vi kan nu genoptage traditionen på Harrild Hede med guidede ture med fælles start ved Naturcenter Harrild Hede. Der vil være ture af forskellig længde og i forskelligt tempo. Ture med mange stop og historier om og fra heden, og ture med mere tempo og mindre snak. Turenes længde ligger i kategorierne ca. 3 km, ca. 5 km og ca. 10 km.

Hvad gør man?

Turene starter kl. 13 ved Harrild Hede Naturcenter, Fasterholtvej 36, 7330 Brande. Der afsluttes i Naturcentret med en kop varm suppe serveret af Harrild Hedes Venner. Forventet sluttidspunkt kl. ca. 15.30.