Invitation - temamøde om Naturnationalpark Hellebæk

10-06-2022

Regeringen og aftalepartierne bag Natur- og Biodiversitetspakken har udpeget 10 nye naturnationalparker. Hellebæk er én af de 10 nye parker, og arbejdet med at skabe rammerne for den nye naturnationalpark startes nu op.

 

Naturstyrelsen inviterer derfor i samarbejde med Københavns Universitet og Nationalpark Kongernes Nordsjælland til et temamøde for alle interesserede:

 

Mandag d. 27. juni 2022 kl. 17 – 19.

 

Mødested er ved p-pladsen ved Hellebæk Avlsgård, adresse Hellebækvej 86, 3150 Hellebæk.

Emner for temamødet vil være: Friluftsliv og færdsel blandt græssende dyr, samt hvilke natur- og kulturkvaliteter parken kommer til at indeholde.

Program:

-        Introduktion til temamødev. Jens Bjerregaard Christensen, skovrider og Lone Søderkvist Kristensen, Københavns Universitet

-        Oplæg om græsning og tryg færdsel blandt dyrene v. Rita Merete Buttenschøn, Københavns Universitet og Marianne Norup, SEGES

-        Oplæg om naturen v. Thor Hjarsen, Hellebæk Kohaves Venner og Lasse Gottlieb, Københavns Universitet

-        Oplæg om kulturarven i området v. Morten Stenak, Slots- og Kulturstyrelsen

-        Fælles dialog – oplægsholdere står sammen med Naturstyrelsen klar i dialogtelte til at svare på spørgsmål og lytte til bidrag og synspunkter

 

Temamødet vil foregå udendørs, så husk praktisk tøj og sko og evt. regntøj/paraply. Der vil blive serveret kaffe, te og kage.

Det er gratis at deltage med tilmelding til turen er nødvendig, så har du lyst til at høre mere og få svar på dine spørgsmål om den nye Naturnationalpark Hellebæk, kan du tilmelde dig ved at sende mail til: Obfuscated Email.

Frist for tilmelding er 24. juni kl. 12:00.