Naturnationalpark Hellebæk Kohave – nu er vi i gang

23-06-2022

De første skridt mod en ny naturnationalpark i Hellebæk Kohave og Teglstrup Hegn er nu taget. Den nedsatte lokale projektgruppe havde sit første møde d. 7. juni, og mødes næste gang i efteråret for at drøfte det første udkast til projektbeskrivelse for naturnationalparken.

Der er planlagt en række inddragelsesmøder hen over sommer og efterår. Du kan her se de vigtigste møder for inddragelsen i Naturnationalparkens udformning og indhold:

  • Mandag d 27. juni: Temamøde om det faglige indhold i naturnationalparken – herunder information om græssende dyr og friluftsliv, naturen og kulturhistorien. Mødet er åbent for alle.
    Se invitation og tilmelding  
  • Mandag d 22. august og onsdag d 24. august afholdes der nabovandringer for naboer langs Skindersøvej og Carsten Hauchs Vej, ved Vestkilen og golfbanen, ved Bøssemagergade/Hellebækvej og området Nygård. Naboerne har fået direkte invitation.
  • Mandag d. 5. september: Workshop om fagligt indhold og udformning af Naturnationalparken. Mødet er åbent for alle. Invitation lægges på hjemmesiden og lokal Naturstyrelsen Facebook side.

På baggrund af drøftelser i projektgruppen og input fra workshops forventes forvaltningsplanen for Naturnationalparken at ligge klar, og vil efterfølgende blive sendt i en otte ugers offentlig høring.

Naturstyrelsen Nordsjælland holder en række offentlige skovvandringer i forbindelse med den offentlige høring af projektplanerne, hvor fokus bliver at vise, hvad den kommende forvaltningsplan indeholder.

Projekthjemmesiden indeholder information om naturnationalparken, tidsplanen og de konkrete aktiviteter. Aktiviteter bliver desuden annonceret via Facebook.

https://naturstyrelsen.dk/naturbeskyttelse/naturprojekter/naturnationalpark-hellebaek-skov-og-teglstrup-hegn/

 

Abonnér på nyheder

Få Naturstyrelsens nyheder i din indbakke. Du kan naturligvis til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.