I ornitologens fodspor

19-03-2022

Et fuglekursus, som er for alle med interesse i at lære mere om fuglene i naturen omkring os.

Skagen Fuglestation afholder kursus for alle der har interesse i at lære mere om fuglene og fuglenes liv. 

Formål:                          

Er du interesseret i fuglene og fuglenes liv, men synes det er et overvældende stort område at overskue, så har vi svaret på hvordan du kommer i gang på en struktureret måde.

Vi gennemfører i foråret et fuglekursus, hvor vi tager udgangspunkt i hvordan vi selv som frivillige fuglekiggere er blevet til det som du måske opfatter som nørder, der er omvandrende leksika i ornitologi. Det sidste er for det første ikke rigtigt og heller ikke nødvendigt for at være en habil fuglekigger, der måske med tiden ønsker at have viden nok til at deltage i forskellige projekter, som kunne være optællinger eller måske formidling for andre i felten.

Men det er ikke vores mål, at du skal blive en nørd eller for den sags skyld deltager i projekter. Det er derimod vores mål at give dig muligheden for at lære mere om din interesse og så selv beslutte hvad du vil drive det til. Vi ved fra vores eget ”fugleliv”, at det først og fremmest handler om at have interessen for fuglenes liv og det at kunne nyde dem i naturen, motiverer for at drive det til noget mere, hvis man ønsker det.

Vi vil gerne, sammen med deltagerne lægge sporene for vejen frem for dig, så du selv kan arbejde videre. Derfor dette kursus som kommer til at foregå under åben himmel, i naturen, sammen med fuglene og hvad vi ellers møder.

 

PROGRAMMET KAN DU SE HER

 

Tilmelding