Naturens Dag i Nationalpark Kongernes Nordsjælland

30-08-2023

Søndag d. 10. september kl. 11-15 indbyder Nationalpark Kongernes Nordsjælland, Naturstyrelsen Nordsjælland og en række frivillige organisationer alle, ikke mindst børn og deres familier, til en dag med fordybelse og sjove naturaktiviteter på Esrum Kloster & Møllegård.

Naturens Dag plakat

Temaet for Naturens Dag i år er "Naturen – Under Overfladen,". Som altid vil der være rig mulighed for at udforske naturen på nærmeste hold og blive inspireret til at opdage dens skjulte vidundere.

Vi har sammensat et program med aktiviteter, der vil give deltagerne en unik forståelse af naturen i dens dybeste lag. Dette inkluderer alt fra vandhulssafari, kriblekrablejagt, båltænding, friluftsliv, vild mad, slå græs med le og meget mere. Der er noget for enhver smag.

Der vil være mulighed for at få en snak med frivillige som brænder for naturen, ansatte i Nationalpark Kongernes Nordsjælland og naturvejledere fra Naturstyrelsen.

 

Om Naturens Dag

Naturens Dag er Danmarks årlige mærkedag for naturoplevelser. Formålet er at åbne naturen for børn og voksne. I år er temaet Naturen – under overflade. Naturens Dag er for alle og arrangementet er gratis for alle.

 

Det praktiske

Naturens Dag foregår søndag den 10. september kl 11 – 15 ved Esrum Møllegård, Klostergade 12, 3230 Græsted. Parkering kan ske på den store P-plads syd for Esrum Møllegård, som man kommer til fra Frederiksværksvej.

Møllecafeen holder åbent, med mulighed for at købe frokost, kaffe og kage. I Esrum Klosters Museumsbutik, kan man blive fristet af Hansen Is og andre gode sager.

 

Aktiviteterne foregår udenfor. Kom glad i sandaler eller gummistøvler. Vi glæder os til at tage imod dig og din familie til nogle hyggelige timer.