Oplev "Nat i Naturen" i Thy den 2.-3. september 2023

01-09-2023

I den kommende weekend er det tid til at udforske nattens mystik i Thy og Han Herred-området. Vi inviterer alle thyboer og Hanboer til at deltage i "Oplev Nat i Naturen," hvor vi dykker ned i mørkets skønhed og inviterer naturelskere i alle aldre til at opleve nattens magi på nærmeste hold.

 

Mens vores udendørs aktiviteter ofte udfoldes i dagslyset, åbner "Oplev Nat i Naturen" for en anden verden. Mørket bliver vores guide, og det er en chance for at slippe kontrollen, lade os fascinere og lade mørket danne vores oplevelse.

 

Mørket er ikke et lukket rum - her kan man virkelig bruge sine sanser og udfordre måden at bevæge os på. Selvom det kan virke skræmmende, er mørket en åben dør til en ny oplevelse af naturen.

 

Vores erfarne skovarbejdere har udpeget 13 fantastiske steder i Thy og Han Herred, hvor du kan opleve mørket. Saml din familie eller en god ven, og begiv jer ud på en opdagelsesrejse for at finde disse 13 nattespots.

 

 Kort_skovarbejdernes natinaturen.pdf

 

Der vil være rig variation af aktiviteter over hele Danmark, som fokuserer på naturens skønhed og mangfoldighed om natten. Deltagere kan deltage i guidede natvandringer ledet af erfarne naturguider, som vil pege på stjernerne, lytte til nattens lyd og dele deres viden om områdets naturlige økosystemer.

 

Derudover vil der være workshops, hvor både børn og voksne kan lære om nattens dyr og planter. Vi håber at mange vil få lyst til at tilbringe natten under åben himmel og opleve den unikke fornemmelse af at sove i naturen.

 

At opleve natten i naturen giver en enestående mulighed for at forbinde sig med omgivelserne på en ny og særlig måde. Det er en chance for at afdække den skjulte skønhed, som natten bringer med sig.

 

For mere information om "Oplev Nat i Naturen," herunder detaljer om tilmelding og program, besøg hjemmesiden www.Natinaturen.dk . Vi ser frem til at byde dig velkommen til en mindeværdig nat i naturen!

 

Nat i Naturen er et partnerskab mellem Danmarks Naturfredningsforening, Det Danske Spejderkorps, Friluftsrådet, Naturstyrelsen og Ungdomsringen. Nat i Naturen er støttet af Spar Nord Fonden.

 

Abonnér på nyheder

Få Naturstyrelsens nyheder i din indbakke. Du kan naturligvis til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.

Malthe Barnkob Lehrmann