Naturformidling

Hos Naturstyrelsen Nordsjælland varetages naturformidlingen bl.a. fra Naturbasen Eghjorten, Vandkalven og fra den mobile naturbase Træløberen.

Ønsker du en guidet tur, kan du henvende dig til enhedens kontor. Naturvejleder Anne Johannisson, /72543181 og høre om muligheder og priser.


Formidlingstur

Mobilspil og -guide

Har du lyst til naturformidling på egen hånd... med din mobil, så kan du prøve En guidet tur i Tisvilde Hegn eller to mobilspil i  Gribskov.

Downlaod appen Useeum fra Appstore eller Play butik hjemmefra. Søg på det spil eller guidet tur du ønsker og åben det hjemmefra, så går det hurtigere derude.

Du kan også hente en af vores vandretursfoldere eller tematursfoldere.

Rigtig god fornøjelse i skoven!

Print vejledning

Parforcespil Parforcejagten i Gribsskov er et spil, hvor du kommer ud på jagt efter kronhjorten på en af kongens jagter. Du skal være opmærksom og finde de spor, der kan føre dig til jagtbyttet, så det bliver nedlagt, nøgagtigt som det skete i 1700-tallet i Gribskov. Spillet starter på den nye parkeringsplads på Kildeportvej tæt på 8-vejskorset
Oppermannspil OppermannMysteriet ved Eghjorten er et spil, hvor du har 
mulighed for at hjælpe Proffessor Adolf Oppermann, som forskede i træers arvelig, med at få hans stjålne forskningsresultater tilbage. Du får de spor, som politiet fandt på gerningsmanden og skal prøve at finde bogen på den gamle planteskole Egelund. Spillet starter ved bygningen ved Naturlegepladsen Eghjorten.
Tisvildeguide Guidet vandretur i Tisvilde Hegn og på Melby Overdrev. 
Her får du en guidet tur med fortælling og billeder ved udvalgte 
punkter og seværdigheder på ruten.