Find foråret 27.3.2021 - Arresødalskovene

Kom med på tur og find foråret d. 27.3 2021 mellem kl. 10 og 14.

Hyldens første blade, anemoner på vej, en skarnbasse eller mariehøne og fuglesang. Det er noget af det du kan opleve i skoven netop nu. Foråret er på vej så hvad med at skyde påskeferien i gang med en tur i skoven på jagt efter de første forårstegn. Vi har lavet en bingoplade i kan bruge når I skal opdagelse efter foråret med venner og familie – hvem får først pladen fuld?

Find foråret er et samarbejde med Statens Naturhistoriske Museum, der står i spidsen for projektet Danmark udforsker. Her kan alle hjælpe forskerne på Københavns Universitet med at blive klogere på naturen ved at lytte, se, spejde, smage, dufte, føle og udforske sig vej til de første forårstegn.

Find foråret er en kampagne under partnerskabet Vores Natur.

Kom på et tidspunkt mellem kl. 10 og 12, så står vi parat med en bingoplade og et kort, så I kan finde rundt. Vil du hellere ud på et andet tidspunkt, kan du printe bingopladen - link nedenfor.

Du bestemmer selv, hvornår og hvor længe du vil være med inden for ovennævnte tidsrum. Naturbingo foregår på egen hånd - alene eller sammen med egen familie eller venner. Du møder op på det anviste mødested, som du kan se ude til højre på siden.

Husk at holde afstand, også udendørs. Statens skove og naturområder er åbne i hele Danmark døgnet rundt, men det er som altid vigtigt, at du følger myndighedernes krav og anvisninger til, hvordan du beskytter dig selv og andre imod coronasmitte.

Mødested/adresse:Arresødal P-plads,  Arresødalvej ved Tranemosen, Frederiksværk.

 

Print Bingoplade

Bingoplade A