Presse

Naturvandring i Vaserne . Den 24. august 2009 invitererede Naturstyrelsen og Rudersdal Kommune til aftentur i Vaserne. Der blev fortalt om miljømilliardprojektet "Mølleåen" med særlig fokus på naturprojekter i Vaserne. På en to kilometer rundtur i området kunne man se og høre om tiltag, som skal gøre Vaserne til et endnu bedre sted for en række planter og dyr og øge muilighederne for naturprojekter. Pressemeddelelse og annonce .

Naturvandringen i Vaserne var meget velbesøgt med 140 mennesker, og der var stor interesse for naturplejetiltagene. Se Pressemeddelelse

Naturvandring i Farum Sortmose og Præstemosen. Den 11. maj 2009 invitererede Naturstyrelsen og Furesø Kommune til aftentur i Farum Sortmose og Præstemose. Annonce .

Naturvandring i Klevads Mose . Den 1. marts 2009 invitererede Naturstyrelsen, Allerød Kommune og Egedal Kommune til tur i Klevads Mose.

Miljøminister Troels Lund Poulsen (K) offentliggjorde 30. maj 2008 en pressemeddelelse om indsatsområde Mølleåsystemet. EU-kommissionen indstillede, at Danmark fik 17 millioner kroner fra EU's LIFE program til et nyskabende naturgenopretningsprojekt i Mølleåen i Nordsjælland.

Miljøminister Connie Hedegaard (K) offentliggjorde 12. oktober 2007 en pressemeddelelse om et nyt stort antal vand- og naturprojekter fra den ekstra miljømilliard.
Faktaark beskriver projekter inden for Indsatsområde Mølleåsystemet

Miljøminister Connie Hedegaard (K) offentliggjorde 6. juni en pressemeddelelse om Indsatsområde Mølleåsystemet