Næstved - natur- og skovrejsningsprojekt

Even Statsskov, Rønnebæk Fælled og Vridsløses Statsskov


Sidste NYT:

Hyldes til nye faciliteter i skovrejsningsprojektet - borger skriver sang til trampestien:  link til nyhed Link til sange

Skovrejsningsprojekterne ved Næstved nærmer sig hastigt afslutningen. Om ikke så lang tid er skovene og engene med søer, stier, legepladser, motionsbaner, picnicpladser, og meget andet snart etaberet og dermed til fri afbenyttelse og glæde for Næstveds borgere.

Even Statsskov

Ved Even går entreprenørerne nu i gang med at plante de fem hektar der blev købt sidste år. Lidt efter dette går entreprenørerne i gang med at lave stier gennem området, så man i løbet af foråret vil være i stand til at komme rundt i hele det nye skov- og naturområde.

Vridsløse Statsskov

Ved Vridsløse er der også kommet gang i arbejdet. Skoven er ved at blive plantet og når det er færdigt, går vi i gang med at lave de befæstede stier, motionsredskaber, legeplads, boulderblok, madpakkehus og bålplads.

Det hele regner vi med at have færdigt i midten af juni.

Rønnebæk Fælled

Naturstyrelsens centrale kontor har nu godkendt skovrejsningsplanen for Rønnebæk Fælled. Dermed kan vi sandsynligvis gå i gang med at plante skoven og anlægge stierne og de mange andre faciliteter til efteråret. Planen er blevet til i tæt samarbejde mellem Naturstyrelsen – Storstrøm, Næstved Kommune og lokale borgere, foreninger og skoler med videre.

Se planen her

Planlægning af Rønnebæk Fælled

læs mere....

Planter, græs og ukrudt og hærværk ved Even Statsskov

læs mere....

VVM-screening af Vridsløse Statsskov

læs mere...

foto:colourbox.com

Udkast til skovrejsningsplan for Vridsløse Statsskov er klar. Læs udkastet her

Skovrejsningsplanen for Even Statsakov er blevet godkendt af Naturstyrelsen.
Læs planen her!

- Liste over medlemmer af brugergruppen (pdf)

  • Brugergruppe - Vridsløses Statsskov

- liste over medlemmer af brugergruppen (pdf)