Borgermøde og navnekonkurrence for de ny skove ved Nakskov

Borgermøde og navnekonkurrence for de ny skove ved Nakskov

De ca. 40 fremmødte tog godt i mod planerne og kom desuden med gode forslag til planerne. Forslagene skal nu diskuteres af Skovbrugerrådet og om muligt inkluderes i planerne.

skov


Mødet fungerede også som startskud for en navn-givningskonkurrence for skovene.
”Lige nu hedder de fem skovrejsningsområder område 1, 2, 3, 4, 5. Det høres ikke særlig spændende og interessant ud og vi vil derfor gerne have, at de skal have nogen navne, som passer til dem” siger Projektleder fra Naturstyrelsen Morten Rolsted og fortsætter ”Men hvad de skal hedde, vil vi gerne have borgerne i Nakskov med til at bestemme og derfor laver vi nu en navnekonkurrence blandt byens borgere.
Det er Skovbrugerrådet, som sammen med Naturstyrelsen og Lolland Kommune beslutter hvilke navne blandt de indkomne forslag der skal vælges til de nye områder og vinderne vil få en lille præmie. I fald der er enslydende forslag, som betragtes som de bedste, vil man trække lod.
Se kort over områdernes placering omkring Nakskov her:  ( Kort over skovrejsningsområderne i Nakskov )

Der er deadline 23.04 klokken 12.00 og valget vil blive truffet hurtigst muligt herefter. Forslag kan sendes til Morten Rolsted , Naturstyrelsen – Storstrøm på e-mail: Obfuscated Email eller postadresse: Egehus, Hannenovvej 22, 4800 Nykøbing F

<> Læs skovrejsningsplanerne her