Brombærgrød

  • 1 kg brombær
  • 1 liter vand
  • 500 g sukker
  • ½ vaniliestang
  • 3 spsk kartoffelmel

Kom brombær og næsten alt vandet i en gryde. Brombærrene og vandet bringes i kog. 

Flæk vaniliestangen og skrab kornene ud. Massér vanilien ind i sukkeret så det bliver godt fordelt. 

Hæld sukkeret i gryden. Rør lidt rundt indtil sukkeret er opløst. 

Sæt låg på gryden og lad det koge til brombærrene er kogt godt ud. 

Bland kartoffelmel og lidt vand i en skål. 

Sluk for varmen under gryden.

Bland kartoffelmel i og rør rundt indtil grøden stivner. 

Servéres eksempelvis med fløde.

 

Vi har forsøgt at vise en video her, men videoen kan ikke afspilles fordi, du ikke har tilladt marketing cookies.

Tryk her for at gennemgå dine tilladelser.

Se også