Skovfogedens hjemmebagte hundekiks

  • 350 g rugmel
  • 150 g hvedemel
  • 4 dl lun kærnemælk
  • 125 g dåseleverpostej
  • 50 g gær
  • En rest brun sovs eller evt. bouillon

Rør gæren ud i kærnemælken. Pisk derefter leverpostejen ud i kærnemælken.

Tilsæt begge slags mel, og ælt det hele godt igennem. Dæk med et vådt viskestykke, og lad det hæve i mindst 5-6 timer.

Dejen slås ned, og der formes hundekiks, små kødben eller hvad man nu synes, i passende mundrette størrelser.

Hundekiksene placeres på en bageplade med bagepapir og pensles med bouillon eller en rest fortyndet, brun sovs.

Sæt pladen i en kold ovn og tænd på 175 grader.

Derefter bages i ca. 2 timer.


Se også

Køb vildt fra skoven

Man kan købe vildt fra Naturstyrelsens lokale enheder.

Se hvilke enheder, der sælger vildt