Der er i øjeblikket problemer med afsendelse af mails fra Book i naturen

Vi har i øjeblikket problemer med vores mailserver, hvilket desværre betyder, at mails udsendes med stor forsinkelse (mails med nye adgangskoder, kvittering for booking, godkendelser og afslag).

Der arbejdes på højtryk for at løse problemet, og vi beklager den ulejlighed det måtte medføre.

Hvis du mangler svar på en booking - og vores svarfrist på 10 hverdage er overskredet - kan du kontakte den lokale enhed, der administrerer den pågældende lokalitet for at forhøre dig om status på din booking.

Du finder oplysninger om de lokale enheder her http://naturstyrelsen.dk/lokale-enheder/

Hjælp til arrangementer

Hvis du ønsker hjælp til dit arrangement, er det en god idé at kontakte Naturstyrelsens lokalenhed mindst 1 måned før arrangementet. Vi kan dog ikke på forhånd love, at vi altid kan hjælpe til.

Selv om din aktivitet ikke kræver tilladelse, kan andre have fået tilladelse til aktiviteter, som ikke er forenelige med dit. Derfor kan det være en god idé, at kontakte Naturstyrelsens lokalenhed først eller tjekke på Book i naturen

Find din lokale enhed

Naturzoner

En naturzone skal give vildtet fred under orienteringsløb.
For et rådyr kan gentagne forstyrrelser i den sidste ende resultere i, at dyret dør, fordi det løber rundt for at finde fred i stedet for at hvile og spise. Dyrene går ind i naturzonerne, når der er meget uro fra mennesker, og det er derfor vigtigt, at de ikke bliver skræmt ud af naturzonen.