Praktisk - Skovene ved Buresø

kortudsnit - Skovene ved Buresø

Få et overblik over faciliteter og diverse ruter på udinaturen.dk

Toiletter

Der er ingen toiletter i skoven.

Bad, picnic og grill

Ved P-pladsen i den sydøstlige ende af Buresø er der en offentlig picnic-plads med borde og bænke og mulighed for at grille. Om sommeren er der også en kiosk, og nede ved søen er der en badebro. Buresø er privatejet, og det gælder også områderne ned til søen. Undtaget er ovennævnte område plus to områder på den sydlige side af søen. De beige partier, der er markeret som ubevokset giver offentlig adgang til søbredden.

Ved Salamandersøen i Uggeløse Skov er der borde og bænke og mulighed for at grille.

Med hund

Der er hundeskov i den nordlige ende af Uggeløse Skov nord for Slangerupvej. Her må din hund gå løs, hvis du har kontrol over den. Hunde er også velkomne i andre dele af skoven, men her skal de være i snor.

Lystfiskeri

Buresø er privatejet, og du skal være medlem af Lystfiskeriforeningen for at kunne fiske i søen. I Gulbjergmose i Slagslunde Skov kan du derimod fiske frit. Hvis du er mellem 18 og 65, skal du have et fisketegn.

Det kan købes på fisketegn.dk

For handicappede

Skovene ligger i et meget kuperet område, så det er vigtigt at kende sine begrænsninger og stedets udfordringer, inden man begiver sin ind i skovene. Ved Salamandersøen i Uggeløse Skov er der handicapvenlige borde og bænke. Men der er et stykke vej at gå, og visse steder er vejen stejl.

Du kan hente topografiske kort gratis på kortforsyningen.dk

Find vej

Med bil

Slangerupvej, 207, går gennem Uggeløse Skov. Her er der P-plads og indgang til hundeskoven nord for Slangerupvej. Ved Slagslunde Skov er der adskillige P-pladser langs Gulbjergvej, der går igennem skoven. Du kan også parkere i den sydøstlige ende af Buresø ved picnic-området. Der er to P-pladser i den østlige ende af Ganløse Eget og en i den nordlige ende af Krogenlund.

Offentlig transport

Flere buslinjer har stoppesteder i eller tæt på skovene.

Planlæg din skovtur på rejseplanen.dk