Aktiviteter i Drastrup Skov

Vandring

På de offentlige arealer må man færdes overalt til fods og et netværk af naturstier hjælper publikum rundt på arealerne. 

Læs vores vandretursfolder

Cykel

Der må cykles på grusveje og ikke i skovbunden. 

Læs også Naturstyrelsens MBT-Kodeks

Ridning

På de gule stier samt de grusbelagte stier og veje er ridning forbudt. For af undgå ødelæggelse af stierne er ryttere henvist til de stier, der ligger uden for disse begrænsninger.

Læs mere om ridning i naturen

Luftning af hunde

Hunde er velkomne i skoven, men skal altid føres i snor af hensyn til dyrelivet og andre skovgæster. Dette gælder dog ikke i den 10 hektar store Drastrup Hundeskov, der også er kendt som Frejlev Hundeskov. Du finder hundeskoven for enden af Grøndalsvej, vest for Ørnhøj. Træerne i hundeskoven er fra 1995 og er ved at være store. I midten af hundeskoven er der et stort åbent område, hvor hundene har rig mulighed for at boltre sig med andre hunde og løbe efter bolde. Derudover er der lavet ”junglestier” imellem træerne, så der er mange muligheder for at komme igennem området på kryds og tværs. Der er parkeringsplads ved Grøndalsvej. 

Nærmeste adresse: Grøndalsvej 29, 9200 Aalborg SV

Overnatning

Der er fri teltning i hele Drastrup skov. I den vestlige del af skoven finder man en primitiv lejrplads, hvor man kan slå sit telt op. Her er også placeret et bord med bænke og en bålplads. Den primitive overnatningsplads i Drastrup ligger i en gammel gårdhave, hvor husene er nedrevet. Pladsen er omkranset af løvtræer. Kørevejledning: Fra Frejlev by køres der mod vest ad Gl. Nibevej. Cirka 200 m uden for byen drejes mod syd ad en grusvej ved skilt til P-plads. Fra P-pladsen er der skiltet til teltpladsen, der ligger 200 m væk. Pladsen er markeret med rød pæl med piktogram.

Nærmeste adresse: Gl. Nibevej 357, 9200 Aalborg SV