Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Praktisk

Adgangsforhold for handicappede

Da parkeringspladserne ligger inde i selve skoven, kan både gangbesværede og kørestolsbrugere komme i skoven her, hvis man holder sig tæt ved p-pladserne. Der er ikke specifikt handicapvenlige stier. >

Toiletter

Der er ikke offentlige toiletter i Geelskov. Men på både Virum og Holte Station kan trængende forrette deres nødtørft.


Overnatning

Der er to muligheder for at overnatte i Geelskov. Den ene er for foden af Holtekollen, hvor der ligger en lejrplads. Den anden ligger i den østligste del af skoven ikke langt fra Ørholm Station. Alle kan overnatte gratis de to steder.

Bålpladser

Geelskov har to bålpladser, som du frit kan benytte. Begge i den østlige del af skoven på østsiden af Kongevejen. 

Find vej

Geelskov har et samlet areal på omtrent 2 km2 og omslynger det stykke af Kongevejen, der løber mellem Virum og Holte 15 km nord for København.

Parkering

Der er parkeringspladser på begge sider af Kongevejen øverst på toppen af Geels Bakke. Kommer du mod skoven fra østsiden ad Vangebovej, er der også en parkeringsplads der.

Offetnlig transport

To S-togslinjer tager dig til Geelskov. Linje E Hillerød-Køge kører til og fra Holte Station 12 gange i timen, og linje B Holte-Høje Taastrup kører til og fra Virum Station seks gange i timen. Fra Holte S-station kan du gå direkte ind i Geelskov, trave gennem hele skoven og slutte af ved Virum S-station, som ligger få hundrede meters gang fra det sydligste hjørne af Geelskov.

Nærumbanen kører mellem Jægersborg og Nærum og lægger vejen om ad Ørholm Station og Ravnholm Station. Herfra er der noget længere til Geelskov, men til gengæld kan du fra begge stationer tage den smukke tur gennem skoven Ravneholmene på vej mod Geelskov. Nærumbanen har tre afgange i timen.

Busser kører mellem København og henholdvis Virum og Holte Station.

Planlæg din rejse på rejseplanen.dk