Aktiviteter i Grevinge Skov

Vandreture

Grevinge Skov er en rigtig dejlig skov at gå tur i. Her er fred og ro, og når du først er inde i skoven, er det kun naturens egne lyde, du kan høre. Der er ingen afmærkede vandre- eller løberuter, men der er masser af veje og stier i skoven, og du er også velkommen til at finde dine egne eller følge dyrenes stier, der også kaldes veksler.

Dyssejagt

Der er registreret 10 fortidsminder i skoven. Heraf flere flotte flere tusinde år gamle stendysser fra bondestenalderen. De er alle afsat på kortet, så du  kan jo prøve at finde dem alle sammen.

Til hest

Du kan ride overalt i Grevinge Skov. Men tag hensyn til de gående.

Læs mere om regler for ridning i danske statsskove.

Geocaching

Du kan gå på skattejagt i Grevinge Skov. Gå ind på www.geocaching.dk og se efter cacher.

På cykel

Der er ikke anlagt mountainbike-ruter i Grevinge Skov. Men skoven er meget kuperet, så du kan få masser af motion. Hold dig til skovveje og stier og husk, at du ikke må køre på gravhøje og fortidsminder.

Se regler og tips om mountainbikes i skoven.

Med hunden

Du er velkommen til at tage din hund med i skoven, men den skal være i snor.

Læs mere om reglerne for hund i skoven

På svampetur

Grevinge Skov er en af de bedste svampeskove i Odsherred. Specielt efter en lidt våd og varm periode vrimler det med svampe. Så det er oplagt at gå på svampejagt. Du kan både finde kantareller, rørsvampe, trompetsvamp og meget andet. Alliér dig med en god svampebog, en kurv og en kniv og tag af sted. Du kan også få hjælp til at identificere dine svampe på www.svampeatlas.dk. Men husk, at du aldrig skal spise en svamp, som du ikke er 100 procent sikker på.